Nikoli nam ni dolgčas

Holaa, qe tal?

Čeprav nam vreme ni vsak dan namenjeno, nam nikoli ni dolgčas. Poleg raziskovanja centra mesta Santa Cruz in poležavanja na plaži počnemo še marsikaj drugega.

Kot sem že omenila, nas je v stanovanju nastanjenih šest deklet. Dve dekleti sta nas zapustili že v drugem tednu, saj se je za njiju dve izmenjava končala. Torej šest deklet na kupu. Nikoli ne manjka smeha, zabave in neumnih dogodivščin.

Z Laro naju ponavadi ni kaj veliko doma. Bolj naju zanima svet zunaj stanovanja. Čeprav si kakšen večer vzameva tudi prosto, se “razkomotiva” na kavču in si ogledava film ali dva. Vikende preživimo na celodnevnih izletih. Čeprav smo po končanem dnevu izmučene nam ni žal. Obiskali smo že Siam in Loro park, Taganano, Candelario, plažo Las Teresitas, Puerto de la Cruz, La Laguno in še in še.

Najljubši del potepanja naokoli pa je seveda poizkušanje novih zanimivih jedi. Veliko pa si kuhava tudi sami. Do zdaj so nama z Laro bili najbolj ušeč Churrosi in pečen kozji sir. Ohhh kako obozujem dobro kulinariko, čeprav ni iz babičine kuhinje.

En mesec je definitivno premalo časa za ogled otoka čeprav je tako majhen.

Oglejte si tudi