Pricetek zadnjega tedna

Zadnji ponedeljek

Dan se je zacel ponedeljkovo. To sej je poznalo skoraj na vseh obrazih sosolcev. Kot tudi na obrazu profesorice. Po prijetnem pogovoru in pripravi na zacetek, smo zaceli z predstavitvami. Vsak si je izbral temo po svoji izbiri. Sosolec Kristoffer, si je izbral svojega najboljsega filmskega igralca Liama Neesona. Za vse tiste ki ga ne poznate, igral je v filmih kot so:

-The Big Man
-Satisfaction
-The Good Mother

-After.Life
-Five Minutes of Haven
-Taken

-In Mnogo Drugih

Sicer sam nevem zakaj si je izbral tega igralca. Vrjetno nikoli ni pogledal nobenega filma od igralcev kot so: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Brad Pitt, Johnny Depp, Tom Cruise, George Clooney, Tom Hanks, Robert De Niro, Jack Nicholson, Anthony Hopkins, Denzel Wasington, Russell Crowe, Bruce Willis ali Morgan Freeman. To je le nekaj nastetih katere sem si lahko omisliv sedej. Ampak pustimo to, to je njegova odlocitev.

Ostali so nadaljevali s predstavitvami o svojih druzinah in o izletih na ketere so sli. Vsi so omenjali stvari, ki so jih poceli in ”vse” potankosti. Povedali so tudi da imajo ogromno zelo lepih in zanimivih posnetkov, katerih niso zeleli deliti z nami saj so prevec osebni. Sam sem se vprasal, ce smo imeli iste posnetke v mislih…

Po tem pa sva hmalnu na vrsto prisla midva s Timom. Odlocila sva se seveda da predstaviva le nekaj izmed nasih neskoncnih lepot, prelepe Slovenije. Predstavitev je trajala priblizno 10 minut, nato pa sva jim predvajala posnetek: https://www.youtube.com/watch?v=zZwJ_9dBI40

         

Seveda so bili nad njim zelo navduseni. Tako so naju ze drugic v isti predstavitvi nagradili z aplavzom. Profesorica je bila o Sloveniji zelo zainteresirana, malo sva jim pokazala naso hrano po kateri ze mocno hrepeniva, tudi ostali so razumeli zakaj. Po zkljucku so se nekateri odlocili celo, da obiscejo nas mali dragulj v srcu Evrope.

Dan je tako pocasi minil in odpravila sva v dijaski dom.

Oglejte si tudi