Izdelava športnega seta

Hola!

Tako zelo sva bili s Stašo navdušeni, ko nama je Jose ponudil, da si sami izbereva motiv in izdelava športni set usaka zase.

Potrebovala sem nekaj časa, da sem si izbrala točno določen motiv, ki sem ga želela, vendar mi je le uspelo. Imela sem nekaj težav z postavitvijo, saj nisem morala imeti tako kot sem si zamislila in sem na licu mesta oblikovanja potrebovala spreminjati svoje vizije. Kjub temu mi je zelo ušeč končni izdelek.

Ko se je končno sprintalo do konca in natisnilo na material sva potrebovali izrezati krojne dele do črte natančno. Nato sva za sprednji del potrebovali še podlogo. Sešili sva najprej podlogo na sprednji del zgornjega dela, kasneje pa še sprednji del skupaj z zadnjim. Hlače so imele isti postopek šivanja kot zgornji del vendar brez podloge.

Ko sva sešili vse skupaj je Jose pobral krojne dela in jih odnesel k nekomu drugemu v mestu, da so nama ustavili elastike kjer je bilo to potrebno. Potreboval je eno uro, da se je vrnil nazaj ta čas pa sva izkoristile za malico.

Ko se je Jose vrnil, sem bila tako vesela. Takoj sem odšla v kopalnico kjer sem se po hitrem postopku preoblekla in takoj tudi zaljubila v moj novi športni set, ki sem ga sama zasnovala in tudi izdelala.

Po tem, ko sem se preoblekla nazaj v moja oblačila sva se počasi šli posloviti. Nažalost je bil to zadnji dan z njimi. Vsi so bili tako prijazni čez cela dva tedna in sem se počutila zelo domače in prijetno v njihovi družbi. Nikoli manjkalo smeha in veselja.

Oglejte si tudi