Odhod domov (16. BLOG)

V soboto 31.3 je bil čas da se odpravimo proti domu. Ker smo imeli letalo iz Talina proti Dunaju ob 12.00 smo se zmenili, da gremo okoli 10.00 iz hostla saj je dobro, da si dve uri pred letalom na prijavi. Ko smo prišli na letališče smo pogledali na tablo z prihodi in odhodi letal in videli da je let iz Talina proti Dunaju odpovedan.

Odšli smo na informacije in vprašali kako in kaj naprej. Povedali so nam da bomo še danes prišli domov, ampak da bomo mogli počakati na naslednji let ki je bil ob 18.00 in da ne bomo šli na Dunajsko letališče ampak na Minhensko.

Ko je bil čas za prijavo smo bili kar veseli da gremo bili smo pa tudi malo razočarani saj je en mesec tako hitro minil in da smo se navadili na mesto, na delavnice in sodelavce.

Let iz Talina je trajal 2.35 ure, zaradi oblačnega vremena pod nami nismo videli pokrajin. Ob prihodu v Nemčijo nismo mogli verjeti kakšno ogromno letališče. Prišli smo noter in poiskali vrata za letalo proti Sloveniji. Let domov je bil precej kratek sam dobre pol ure.

Ob prihodu na letališče na Brniku smo prevzeli prtljago se odpravili proti izhodu kjer so nas pričakali naši najbližji.

 

Oglejte si tudi