Category: Y-Job

Projekt Y-Job: Apply and employ – Ways to enter the European job market

Dan 5

ob 8. uri zjutraj smo se zbrali pred šolo in odšli z avtobusom v Bergamo. Bergamo je sestavljen iz dveh delov- zgornjega in podnjega dela.

Moja osma objava

Zjutraj sem spakirala še zadnje stvari, nato pa smo se odpravili do šole, kjer smo se poslovili še od ostalih dijakov, ki so sodelovali pri projektu.

Moja sedma objava

Danes smo se še zadnjič vsi skupaj zbrali v šoli. Tam smo imeli najprej predstavitve o zakonih dela v posameznih državah.

Day 6

Today we had to play games, the first one was every nation had to present their work conditions. Then the second part was each team had to choose 2 people

Četrti dan

Danes smo se po zajtrku odpeljali proti letališču kjer smo se zbrali z ostalimi ter se vkrcali na avtobus. Do Milana smo se vozili slabe dve uri.

Day 5

This day we went to Bergamo by bus. When we arrived we waited for the tour guide and when she arrived we started walking to the upper part of Bergamo.

Moja šesta objava

Danes smo si odšli ogledat Bergamo. To je mesto iz dveh delov, zgornjega na hribu in spodnjega na vznožju hriba.

Dan 4

Danes zjutraj smo se z Michelino družino odpravili v Benetke. Na pot smo se odpravili ob 7.30.

Dan 3 – sobota

Zjutraj smo se odpravili v šolo. Zbrali smo se v predavalnici kjer nas je spet pričakal glasbeni sprejem.

Tretji dan

Ko smo prispeli zjutraj v šolo nas je zopet pričakal orkester. Po orkestru so se nam predstavili predstavniki različnih podjetij.

Drugi dan

Danes sva se zbudili zgodaj zjutraj, pojedli zajtrk ter odšli v šolo kjer nas je ob 8. uri pričakal orkester.

Day 4

Today we had free time with the host familys so we decided to go to milano. We left home at 10 to go to bergamo airport, thats where we waited