Prvi dan

Dne, 4.3.2018, smo se odpravili na letališče Jožeta Pučnika in se poslovili of naših ljubljenih ter odšli na potovanje v Tallinn, Estonija.

Oddali smo našo prtljago in šli skozi “check-up”. Potem smo šli na letalo proti Dunaju. Na našem letu smo imeli pogled na gore obdane z oblaki, mesta ter reke.

Ko smo prišli na Dunaj smo odšli do naslednjega leta, kjer pa so nas povprašali po naših vozovnicah za letalo. Nato smo se vkrcali na letalo za Tallinn.

Ko smo prišli na letališče, smo prevzeli našo prtljago in zapustili prostor za prevzemanje prtljage. Na letališču nas je pričakal profesor Alexei iz gostiteljske šole. Peljal nas je v hostel Teko, kjer bomo preživeli naš preostali mesec.

Ko smo se prijavili v hostel nam je Alexei razložil pravila, mi pa smo ga povprašali stvari, ki so bile povezane z našim bivanjem tukaj ter o našem opravljanju dela, itd.

Profesor je bil prijazen ter je odgovoril na vsa vprašanja, ki smo jih imeli. Nato nas je peljal na pico ker smo bili vsi zelo sestradani.

Ko smo bili nazaj v hostlu, smo se odločili da se bomo igrali družabne igre, gledali kakšen film in se spoznali med seboj.

Oglejte si tudi