“Žmigovc”

ola chico y chicas.

Lep pozdrav fantje in dekleta po slovensko. Vem da sem že nadležen z temi pozdravi, a nimam kaj, moram napisati +100 besed v blogu. Današnji dan ni bil nič kaj drugačen od drugih. Se pravi budilka, kopalnica, na hitro se napravim, pojem še maffin in pa piškot, ki jih punce nosijo od zajtrka potem pa odhod proti postaji in v službo.

Pred malico ni bilo nič posebnega, z Klemenom sva vodila vozičke iz delavnice do delavnega mesta ali obratno, potem sva še najinemu prijatelju Simonu, ki nama pomaga z prevajanjem in komunikacijo pomagala pri vezavi simulacije AVG- vozička. A po malici sva dobila zanimivo delo. Na tabli, kjer je bila simulacija že zvezana, sva mogla dodati in zvezati še smernik oziroma po domače “žmigovc”. Čeprav se sliši preprosta naloga, kot se je tudi nama zdelo, glej ga zlomka-ni bilo tako. Dodati sva mogla rele, veliko je bilo spajkanja in pa dodajanja mostov( dva vhoda oziroma izhoda povežeš z žico skupaj). Potrebovala sva kar nekaj časa a še enkrat sva pokazala znanje slovenskih študentov.Šef je bil zelo zadovoljen, da sva nalogo opravila po njegovih željah.

Čeprav še dneva ni konec,  sva oba zelo utrujena. Kmalu si bom pripravil malico za jutri, odšel pod tuš in pa zgodaj odšel spat. Dan se bo kmalu končal, tako se bo pa končal tudi moj današnji blog.

Oglejte si tudi