Mini golf

Nove dogodivščine z novimi prijatelji se bodo kmalu zaključile zato preživimo svoj prosti čas tudi po šoli skupaj. Punci sta rez zelo aktivni z nami in nama poskušata predstaviti čim večji del Tamper in zanimivih stvari, ki jih lahko mi mladi počnemo v prostem času.

Tokrat smo se odločili, da se skupaj preizkusimo v mini golfu. Zame je bilo to prvič in sprva nisem vedela niti na katero stran se morem postaviti. Razdelili smo se v skupine po 3, imeli smo 15 postaj v katere je bilo treba žogico v največ 10 udarcih spraviti do luknje. Zmagal je tisti tekmovalec, ki je imel najmanj udarcev v skupnem seštevku.

Bila sem v ekipi s Tamaro in Domnom in tekmovanje zaključila na drugem mestu. Igro nismo vzeli kot tekmovanje ampak kot priložnost, da se malo bolje spoznamo. Večer je bil poln smeha in res nas je vseh 9 zelo uživalo.

Celoten mini golf park je imel srhljivo tematiko in kakšna luknja je bila skrita v posebnih luknjah, ki so imele celo zgodbo mrtvega človeka, norega znanstvenika ali pošasti.

Res smo veseli, da smo spoznali ti dve punci, ki jima ni problem biti z nami in vidimo, da jima ustreza naša družba.

 

Oglejte si tudi