20.ROJSTNI DAN

29.03.2022

Dan, ki je zame zelo poseben, saj praznujem rojstni dan. Ta rojstni dan pa je bil še bolj poseben, saj sem praznovala okroglo 20-letnico. Že pred tem dnevom sem se zelo pripravljala, saj mi je bilo, kar hudo, ker nisem mogla praznovati z najdražjimi. Ampak z Nino sva si naredile tako, da sem se imela zelo dobro in sem malce pozabila na domače. V šoli sva imeli predstavitev Slovenije in tam so mi Finski učenci zapeli vse najboljše, kar mi je pomenilo zelo veliko. Nato sva se odpravile na kosilo in res sva si privoščile res lepo kosilo.

Ta dan je bil res vrtiljak čustev, saj sem bila 2000 km stran od doma in stran od domačih, prijateljev, fanta. Od tega da imam tako srečo, da sem dobila to priložnost, da praznujem 20 let na Finskem, do joka od domotožja in pogrešanja domačih.

Zelo sem hvaležna za Nino, ker brez nje na Finskem bi bilo zelo drugače in da se je zorganizirala in mi pripravila res lepo presenečenje. Seveda pa brez mojih piškotkov iz Slovenije nebi bilo isto, pripravili so mi res lepo presenečenje in so se vsi skupaj posneli.

Nikoli nebom pozabila tega dne, ampak seveda komaj čakam, da pridem domov in objamem vse.

Oglejte si tudi