Končno morje

Ponedeljek, 4. november 2019

Ponedeljek – nikoli si nisem mislila, da ga bom komaj čakala. Ampak danes se je to zgodilo, čeprav je bilo jutro dokaj običajno. Z Laro sva si prinesle s seboj 2 kilograma najboljšega Čokolešnika in pozajtrkovale. Ohh še boljši okus ima, kot ponavadi.
Pot v šolo je bila kar zanimiva. Glede na to, da imamo do tja le 5 minut hoje, smo kar dvakrat zašle v napačno ulico. No ja, ampak pomembno je, da smo šolo pravočasno našle.
Šola je kar velika in imajo zelo velike šiviljske, kozmetične in frizerske delavnice. Dijaki pridno ustvarjajo nove kreacije, medtem ko si mi ogledujemo šolo in jih motimo med poukom. Profesorica je s seboj ponosno prinesla tako imenovan “selfie stick” in naredili smo skupen selfi. Siiiiiiir 😀

Popoldne pa komaj pričakovana plaža! Toplo sonce in morje sta nas kar vabila na prečudovito plažo Las Teresita. Kljub polni plaži in neprijetnemu vetru smo se namočile v prijetni slani vodi.
Zdaj pa v center mesta Santa Cruz. Z Laro sva se lovili po avtobusih, da sva prišli do centra. Našli sva Lidl in nakupili vse potrebno za preživetje.
Pot nazaj domov je bila tudi kar precej zanimiva. Najti pravi avtobus in pravo postajo je bilo kar naporno. S polnima torbama in z vrečkami v rokah sva se odpravili na avtobus ter po nesreči izstopile dve postaji prej. To nebi bilo tako mučno, če nebi bila cesta tako v hrib. Lahko bi rekla, da naju je od tega “hribolazenja” skoraj pobralo.
Kaj naj rečem… Naporen dan je bil. Ampak se veselim že naslednjega.

Oglejte si tudi