Odhod domov

Po 4 tednih potovanja na Danskem je končno prišel čas, da odidemo tudi mi domov. Iskreno povedano bi se ker ostal malo dlje gor, ker je se kar nekaj stvari katerih še nismo videl.
Odhod domov smo začeli 1 aprila, ko smo se po kosilu odpravili iz Tonderja proti Kopenhagnu. Pot je bila kar naporna in dolga, saj smo morali prestopati iz vlaka na vlak. Če bi bili kakšno minuto počasnejši bi najverjetneje zamudili in imeli velike probleme problem.
Ko smo prispeli na letališče, samo bili že vsi zmatrani in lačni zato smo se takoj odpravili v hotel. Hotel je bil lep in moderen, in z njim nismo imeni nobenih problemov.


Naslednje jutro smo se zbudili okoli 8 ter sli na zajtrk. Zajtrk je imel veliko izbere in bil je zelo okusen. Po zajtrku smo se začeli pakirati.
Malo pred 12 uro smo se zbrali spodaj pred recepcijo, da smo oddali ključe, ter se počasi odpravili proti letališču.
Na letališču smo imeli najprej odhod ob 13.55 iz Kopenhagnu, ampak smo zaradi zamude šele startali ob 16.00. Potovanje na letalom je trajalo približno 1 uro in pol.


Okoli 17.30 smo pristali v Frankfurtu.
V Frankfurtu smo mogli čakati do 20.40 za let v Ljubljano. Do letala za Ljubljano smo se mogli peljati z avtobusom saj je bil parkiran nekaj minut stran od “checkina”. Letalo za Ljubljano je bilo kar majhno primerjavi z ostalimi leti k smo hodili.
V Ljubljano smo prispeli okoli 22.20. Potovanje je bilo kar naporno ampak je bilo vredno, čeprav bom pogreša kolege z katerimi sem se ful dober razumel.

Oglejte si tudi