Pelikani

Sobota je dan za druženje.

Pretekle tri tedne smo se bolj ali manj držali zase. Saj smo se družili, ampak smo bili samo zaprti v hotelu in pisali bloge, ter gledali filme. Občasno nam je uspelo odigrati tudi kakšno partijo s kartami.

Glede na to, da si vsak dan kosilo kuhamo v hotelu, bi lahko rekli, da smo bili včeraj malo leni, ker smo se odločili da bomo jedli zunaj. To smo vzeli kot možnost dodatnega druženja in ne kot lenobo. Pica je bila odlična. Mogoče zaradi prijetnega vzdušja in prijaznega osebja, ali pa, ker nam ni bilo potrebno kuhati in je hrana avtomatsko boljšega okus. Ko smo bili vsi siti, smo druženje nadaljevali z igro biljarda. Bilo je tako zabavno, da so tri ure minile kot bi mignil.

Danes pa so nas naši tutorji peljali na hokejsko tekmo. Ena izmed ekip so bili Pelikani, ki so moštvo iz Lahtija. Seveda smo vneto navijali za njih. Tekmo je bilo izredno zabavno gledati, kajti vzdušje je bilo res drugačno. Sploh nismo imeli občutka, da bi bili v drugi državi. Privoščili smo si tudi hot doge, saj je bila tekma tako napeta, da so se začeli oglašati tudi naši trebuhi.

Na poti nazaj nas je presenetilo Finsko hladno ozračje, vendar smo zdrli do hotela in šli naravnost pod odeje.

Oglejte si tudi