Dejavnosti v prostem času

Na otoku sem že dobra dva tedna in še vedno nimam nič domotožja. Zakaj bi ga sploh imela na takšnem čudovitem otoku. V službi sem samo 4 ure, potem imam pa še cel dan pred sabo.

Vreme se je malo poslabšalo, ni več 28°C ampak piha veter in je 22°C. Ker imava daljši dan se s sošolko zelo radi potepava po otoku. Največ časa preživiva v njihovih nakupovalnih centrih.

Imajo najboljše in največje nakupovalne centre. Imajo tri osem nadstropne nakupovalne centre, ki stojijo drug zraven drugega. Najbolj všeč mi je to, da ne rabiš deleč hodit, ker so si tako blizu. Tudi njihove cene so mi všeč, saj je vse cenejše kot v Sloveniji. Nakupovalni centri so razporejeni tako, da v vsakem nadstropju prodajajo druge stvari.

Najljubši mi je nakupovalni center El Corte Ingles, saj ima v prvem nadstropju samo parfume, v drugem samo torbice, v tretjem moška in ženska vrhnja oblačila, v četrtem športna oblačila, v petem spodnje perilo, v šestem dekorativne izdelke za dom, v sedmem obutev in v osem je pohištvo in restavracije. Tudi hrana v teh restavracija je cenovno ugodna in zelo dobra. Po več urnem nakupovanju si privoščiva tudi dober obrok.

Sedaj čakava na Črni petek, to je dan popustov po celem svetu. Ampak morava paziti saj greva lahko na letalo samo z 23 kg težkim kovčkom.

Oglejte si tudi