Zadnji dan

 

Zadnji dan smo se vsi malo bolj sprostili zato, nas je večina prespala zajtrk. Jaz sem se zbudil okoli 9 in še dokončno pospravil sobo.

 

Nato se nas je nekaj še zadnjič odpravilo v center mesta, da bi se poslovili od mesta ter še zadnjič pogledali če so nam všeč kakšni spominki. Vstavili smo se v najlepši trgovini s spominki ki sem jo kadarkoli videl. Tam smo vsak kupili nekaj magnetov, obeskov in ostalih spominkov ki nas bojo še dolgo spominjali na to nepozabno izmenjavo. Ko smo zaključili z nakupovanjem smo se odpravili čez center in se namestili v bližnjo kavarno, kjer smo popili še zadnji čaj in se poslovili od mesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kasneje smo se vrnili v sobe ter se spakirali in odšli do glavne železniške postaje v Tonder. Tam nas je 14.27 pobral vlak in nas odpeljal proti mestu

 Bramming, kjer smo prestopili na vlak proti Odensu. Vlak je bil kot ponavadi poln do zadnjega sedeža saj je bil petek, in so ljudje odhajali v večja

mesta. Ko smo prispeli v Odense smo spet prestopili na vlak proti glavni postaji v Copenhagen. Torej smo se skupno z vlakom vozili 4 ure, ki pa so bile polne presedanja in predvsem teka da nismo zamudili kakšnega vlaka.

 

 

 

 

 

Vsem je odleglo ko smo prispeli v hotelske sobe in smo se lahko sprostili. Kasneje smo odšli na večerjo in potem počivati, saj je bil za nami naporen dan.

Zahod ki nas je presenetil ob prihodu v hotel

Oglejte si tudi