Kaj početi v prostem času?

Po končanem delu v podjetju, imam še kar nekaj prostega časa, ki ga je nekako potrebno zapolniti. Sedaj se pa pojavi manjše vprašanje. Kaj točno sploh početi? Kajti v bližini doma, kjer bom stanoval do konca izmenjave, je kar nekaj zanimivih mest, ki jih obiskujejo mladi. To so tako rekoč razni bari, klubi, kakšne restavracije s hitro prehrano,… Blizu doma kjer stanujem, sem našel tudi drsališče, ki ga na žalost uporablja samo nekaj ljudi dnevno.

No ja, čeprav je res, da nisem tip človeka, ki rad hodi po raznih barih in klubih, še ne pomeni, da ne znam uživati oziroma se sprostiti v prostem času.

V prostem času, še posebej v večernih urah, se rad odpravim na kakšen sprehod po mestu s prijatelji. Ta čas, ko smo zunaj, se veliko smejimo, ter prav tako pogovarjamo o stvareh, ki jih lahko počneš, ko si na Finski. Poleg stvari, ki sem jih naštel zgoraj, je na Finskem še veliko več stvari, ki jih lahko počneš v prostem času kot je npr. igranje biljarda, pikada, kegljanje,…

Moram priznati, da si v prostem času, tudi zelo veliko pomagamo. Prejšnji teden, ko sva bila s sostanovalcem še na praksi v srednji šoli, sva sošolcu pomagala pri prevozu njegovega vozila s pomočjo prikolice od šole do njegovega doma. Bil nama je zelo hvaležen, ko sva si vzela čas zanj in mu ponudila pomoč.

Oglejte si tudi