Dogodivščine v prostem času

Med mojim bivanjem prostega časa ni zmanjkalo. Takoj po službi sem šel domov, si pripravil ali kupil obrok in potem razmišljal, kaj vse bi lahko naredil. Ko je bilo slabo vreme, sem ostal notri in gledal Netflix. Ogledal sem si več filmov in vse sezone La casa de papel, ker se mi včasih ni dalo iti ven.
Ampak vreme je tukaj lepo in škoda je ostati notri, zato bi šel na dolge sprehode ob plaži, ker mi vedno pomagajo zbistriti misli. Prav tako bi šel raziskovat mesto in si ogledal vse rimske strukture, kot je amfiteater. Okoli je tudi veliko nakupovalnih centrov in šel sem noter in si ogledal vse predmete, ki jih imajo, kupil sem veliko spominkov, oblačil itd.
Še ena stvar, ki bi jo naredil po službi, je, da bi šel na vlak in odšel v Barcelono. Tam je neskončno veliko stvari za videti. Obiskal sem številne parke, trgovine, kavarne, restavracije in stare zgradbe, kot je Sagrada Familia. Spoznal sem veliko ljudi, nekaj iz Madžarske, nekaj iz Nizozemske, Maroka, Tadžikistana in nekaj iz naše šole.

Na splošno sem zadovoljen s preživljanjem prostega časa, čeprav je bilo še veliko stvari za videti in početi.

 

Oglejte si tudi