Delovni dan v Leroy Merlinu

Moj delovni dan se začne z zbujanjem ob 6.30 zjutraj. Preden odidem od doma si pripravim delovno opremo, to so delovne hlače, majica, jopica in obesek, ki ga moram nositi, da lahko opravljam delo v skladišču. Od doma odidem ob 7.25, saj vožnja z avtobusom traja približno eno uro. Najprej se z avtobusom odpeljem do centra mesta, kjer je potrebno prestopiti na drugi avtobus in potem se še 45 minut peljem do podjetja. Tja prispem ob približno 8.20, kjer se dobim z mentorjem, ki me vodi po skladišču. Mentor mi pove kaj vse je potrebno opraviti danes in kje bo najino delo potekalo.

Najprej se odpravim v garderobo kjer se preoblečem v delovna oblačila in za tem se delovni dan prične. Večino časa preživim samo v pisarni in opazujem kako poteka priprava naročil. Na žalost v skladišču ne smem opravljati kakršnega koli dela, saj si zaposleni ne smejo privoščiti, da bi nezaposleni lahko naredili kako napako. So pa kljub vsemu vsi zelo prijazni in mi tudi vse razložijo ter predstavijo. Velikokrat se zgodi, da ko stranke pridejo po material me malo po strani gledajo, ker jaz tam samo stojim in opazujem kaj delajo zaposleni. Nato jim ostali lepo razložijo, da jaz tukaj nisem zaposlena, ampak sem samo na praksi in da žal ne morem opravljati njihovega dela.

Z delom končam ob 13.30 in nato zopet sledi eno urna vožnja domov. Ker je to ravno tak čas, ko jih večina konča s službo in s šolo, je na avtobusih vedno velika gneča. Domov prispem okoli 14.45, pripravim kosilo in po kosilu se s sošolci odpravimo v mesto, kjer preživimo še ostanek popoldneva.

Oglejte si tudi