Ustvarjanje spominov v prostem času

Prvi teden v Zaragozi je bil za nas res nekoliko naporen, ampak kljub temu se je vedno našel čas za početi kaj zanimivega. Med tednom smo vsako uro, ko smo bili prosti, izkoristili za ogled mesta. Vedno znova smo bili navdušeni nad njihovo arhitekturo in njihovo kulturo. Nekaj kulturnih znamenitosti smo si mislili tudi ogledati a smo jih preložili na druge proste dni, ko ne bomo več tako utrujeni, kot smo bili prvi teden.

Kljub temu, da si veliko znamenitosti še nismo ogledali, smo med vikendom našli nekaj dejavnosti s čimer smo si lahko malo popestrili naše dneve. Veliko smo se sprehajali po parkih, se pogovarjali, občudovali naravo in samo uživali ob lepem in toplem vremenu. Ob večerih smo si najraje privoščili ležanje na kavču in ob tem tudi poslušali glasbo, ki nas je zelo pomirila in spravila v še boljšo voljo. Seveda pa nismo samo poležavali v prazno, ampak smo tudi naredili kar nekaj planov, kaj vse si bomo še ogledali v naslednjih dnevih. Veliko tudi igramo družabne igre, pri katerih je vedno veliko smeha in tudi zelo veliko pogovorov, kar nas še toliko bolj zbliža.

Mogoče naše preživljanje prostega časa res ni tako zanimivo, ampak za nas je najbolj pomembno, da smo vsi skupaj. Radi hodimo na sprehode po parku ob sončnem zahodu, če le ni tako močnega vetra, kar je za ta del Španije nekaj zelo običajnega. Ostalo nam je še kar nekaj dni za raziskovanje tega čudovitega kraja in prepričana sem, da bomo v tem času ustvarili še veliko lepih spominov.

Oglejte si tudi