PROSTI ČAS


Ko nismo bili na delovnem mestu ali ko nismo imeli drugih obveznosti, smo svoj prosti čas pogosto preživljali skupaj.

Med tednom smo se pogosto vračali domov pozno, ko je že padel mrak, kar nas je odvrnilo od razmišljanja o izhodu v mesto. Namesto tega smo se večinoma zadrževali v hotelu, kjer smo se sproščali ob kartanju, uživali v savni ali pripravljali skupne obroke. Včasih smo se zatekli tudi k uporabi telefonov, vsak po svojih zanimanjih.

Ob vikendih smo si privoščili obiske v mestu. Sprehajali smo se po trgovinah, občudovali mestne znamenitosti ali pa se odpravili v kakšen klub. V družbi dveh dijakov lokalne šole smo preživljali tudi nekaj časa. Povedala sta, da večinoma preživljata prosti čas doma, saj je izhod v mesto finančno precej zahteven. Kljub temu smo si privoščili tudi aktivnosti v naravi, kot so sprehodi ob jezerih, čeprav smo bili razočarani nad njihovo vzdrževanostjo, saj so nekatera jezera onesnažena s komunalnimi odpadki.

Ogledali smo si tudi motokros progo, ki je trenutno zaprta, a kljub temu impresivna zaradi svoje velikosti. Udeležili smo se tudi hokejske tekme, ki nas je navdušila, predvsem zaradi strasti lokalnih navijačev, ki so spominjali na zvestobo tribune sever-Green Dragons.

Aktivnosti na prostem so bile pomemben del našega raziskovanja kraja. Obiskali smo poligon za metanje frizbija, ki je v tem okolju zelo priljubljen, saj smo našteli kar tri različne poligone. Sprehodili smo se tudi do razglednega stolpa, od koder smo lahko občudovali panoramo okoliških krajev

Oglejte si tudi